Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

NOTÍCIES

0 comentaris

Conveni entre l’ajuntament i el Club Biela Manresa

A mitjans de juny del 2014,  l´Ajuntament de Manresa i Biela Club Manresa van signar un conveni per acreditar el compliment dels requisits necessaris per a la qualificació de Vehicle d´interès històric.

Amb l´intenció de fomentar aquest parc de vehicles, l ´Ajuntament de Manresa ha establert en les seves Ordenances Fiscals la possibilitat de gaudir d´una bonificació del 100% de la quota de l´impost sobre vehicles de tracció mecànica als vehicles històrics.

Biela Club Manresa realitzarà  totes les comprovacions tècniques i documentals que consideri necessàries per a la comprovació de l´antiguitat i conservació del vehicle i poder emetre el certificat per a l´obtenció de la bonificació.


0 comentaris

El 2.000 Viratges es presenta amb la feina repartida entre municipis

El Biela Club, l’entitat organitzadora, tindrà reagrupaments, sortides i arribades a Manresa, Artés, Sant Fruitós, Navàs i el Pont de Vilomara.

2000-viratges-1La unió fa la força. Aquesta màxima semblen haver-la pres com a pròpia els responsables de la 53a edició del ral·li 2.000 Viratges, que es disputarà dissabte a les carreteres del Bages. Ja des de fa anys, Manresa no té el monopoli de les sortides, arribades i reagrupaments de la prova. En aquesta ocasió, els ajuntaments d’Artés, Sant Fruitós de Bages, Pont de Vilomara i Navàs també col·laboren en la cursa. Així, en l’acte de presentació que es va fer ahir a la sala Silenci hi eren presents, a més de l’alcalde de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent, el seu homòleg d’Artés, Josep Candàliga, i el de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés.

Un tram nou, dos de recuperats
El ral·li d’aquest any tindrà cinc trams, dos dels quals es recuperen d’antigues edicions i un serà nou. Es començarà pel de les Vilaredes, que ara feia anys que no tenia lloc i la prova, encara al matí de dissabte, s’encaminarà al de Taurons, de nova adopció. Aquesta zona enllaça les poblacions del Mujal, Sant Cugat del Racó i Castelladral. A la tarda, s’afrontaran els clàssics de Granera i de Talamanca abans d’acabar amb el de Rocafort, que enguany es fa en sentit contrari a l’habitual.

Civisme per continuar
El president del Biela Club Manresa, Francesc Castells, va destacar que l’itinerari “ha mirat de trobar el màxim d’ajuntaments implicats i molt de moviment en els diferents municipis”. Castells va fer una crida a tothom qui assisteixi als trams cronometrats, ja que “si la gent no es comporta i embruta el paisatge, és més complicat tornar-hi per fer una nova edició del ral·li l’any que ve”.
L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va agrair l’organització d’aquest ral·li en temps de crisi i va destacar la necessitat que la prova sigui compartida per tots aquests ajuntaments, ja que “el nostre cada vegada pot dedicar-hi menys recursos”. Per la seva banda, el president de la Federació Catalana d’Automobilisme, Joan Ollé, va recordar les èpoques en què ell corria la prova i que aquesta té “trams molt bonics i també molt difícils”, tot i que pensa que abans potser ho eren més a causa de les inclemències meteorològiques que aquesta tardor triguen a arribar.

Article publicat a Regio7

0 comentaris

Tot a punt per al 53è Rallye 2000 Viratges

  • El dimarts al vespre es va presentar a la sala Silenci la 53a edició del ral·li mes antic de la península.

 

_JSC6282Un any més ja esta en marxa el ral·li de casa, el Rallye 2000 Viratges. Enguany serà la 53ena edició. Per aquest any des de l’organització s’ha apostat per la col·laboració entre els ajuntaments de Manresa, Artés, Navàs, el Pont de Vilomara i Sant Fruitós de Bages per tal de poder seguir endavant amb la prova. També cal destacar la col·laboració de tota la resta d’ajuntament pels quals transcorre el recorregut.

El divendres a partir de les 15.30h tindran lloc a Sarauto V.O. les verificacions administratives i tècniques. Però no serà fins dissabte a les 9 del matí a Crist Rei que comenci el ral·li. Després de la sortida, els equips participants es dirigiran a fer un petita assistència de 10 minuts a Artés on des de allà es dirigiran a completar els trams de la primera secció amb els trams de les Vilaredes (10,56 km) i Taurons (11,40 km) fent un control de pas davant de l’ajuntament de Navàs. Una vegada finalitzats aquests trams es dirigiran una altra vegada al parc d’assistència d’Artés. Seguidament començarà la segona secció que serà exactament igual que la primera però abans d’anar a l’assistència, els equips hauran de fer un reagrupament a Sant Fruitós de Bages on també tindrà lloc el podi final de la categoria Open.
Ja ben entrada la tarda, els participants del Campionat de Catalunya es dirigiran a completar els tres trams de Granera (7,42 km), Talamanca (8,74 km) i Rocafort (6,31 km) i per acabar la tercera secció faran un petit reagrupament al Pont de Vilomara.
Ja per acabar, només quedarà la quarta secció, idèntica a la tercera però en comptes de fer el reagrupament del Pont de Vilomara, els participants es dirigiran al podí final situat al Silenci Manresa. El recorregut d’aquesta edició és de 410,02 km dels quals 89,04 seran cronometrats repartits en 10 trams.

Des de Biela Club Manresa es demana “la col·laboració de tots els espectadors per tal de tenir cura de l’entorn i deixar-lo tal com l’han trobat, ja que això condiciona molt el fet de poder tornar a passar l’any vinent”.

Horaris i plànols.

Article publicat a Manresainfo.

0 comentaris

Biela Club Manresa ja te apunt el 53è Rallye 2000 Viratges

· L’entitat ultima els detalls de l’edició 2013 de la prova que es durà a terme el 16 de novembre per les carreteres del Bages i Vallès oriental

Un any més el Biela Club Manresa ja escalfa motors i ja té obertes les inscripcions de cara al proper 16 de novembre per portar a la capital del Bages la que serà l’edició número 53 del Rallye 2000 Viratges, puntuable per al Campionat de Catalunya de ral·lis d’asfalt.

Enguany l’equip humà del Biela està posant tota la seva il·lusió i saber fer per realitzar un ral·li  diferent. Un ral·li amb 410 quilometres dels quals 89 seran contra el cronòmetre, 10 trams cronometrats, dos d’ells inèdits.
La sortida es durà a terme a les 9:00 des de Crist Rei per dirigir-se a completar les dues primeres seccions, les quals posaran fi a la categoria Open Catalunya a Sant Fruitós de Bages, però els equips participants al Campionat de Catalunya hauran de disputar dues seccions més per arribar al final del ral·li situat a la discoteca Silenci.